tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Portugees

Portugees bij tolkbureau TolkDirect

Tolken Portugees
De tolken Portugees van TolkDirect verzorgen slimme oplossingen bij meertalige evenementen.
Het Portugees is de officiële taal van Portugal, Brazilië en enkele landen in Afrika, zoals Equatoriaal-Guinea, Angola en Mozambique. Tolkbureau TolkDirect helpt u aan deskundige en ervaren tolken Portugees die de juiste woorden vinden voor uw meertalige bespreking, conferentie of evenement.

Vanzelfsprekende kwaliteit

Met onze tolken maakt u de juiste keuze. Zij zijn deskundig op taalgebied en brengen ook altijd de benodigde specialisatie in een bepaald vakgebied mee. Dit kunnen de drie klassieke terreinen techniek, recht en economie zijn, maar ook talrijke kleinere gebieden zoals geneeskunde, politiek, biologie of kunst en cultuur.

TolkDirect verzorgt op verzoek ook de benodigde techniek voor het tolken. Geef hiervoor bij uw aanvraag aan dat u interesse heeft in een offerte. Onze projectmanagers geven graag antwoord op uw vragen en sturen u op verzoek graag meer informatie of een vrijblijvende offerte toe.

Wetenswaardigheden

Meer dan 200 miljoen mensen hebben Portugees als moedertaal. Bovendien is Portugees een officiële taal van de Europese en de Afrikaanse Unie. Net zoals Italiaans, Spaans en Frans behoort het Portugees tot de Romaanse taalfamilie, die is gebaseerd op het Latijn.


Meer informatie:

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect