tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Oekraïens

Oekraïens bij tolkbureau TolkDirect

Oekraïens bij tolkbureau TolkDirect
Bij tolkbureau TolkDirect vindt u de perfecte tolk van en naar het Oekraïens. Neem contact met ons op!
Het Oekraïens behoort tot de Oost-Slavische talen en wordt vandaag de dag gesproken door circa 45 miljoen mensen. Tolkbureau TolkDirect biedt u professionele tolkdiensten van en naar het Oekraïens in diverse vakgebieden, afgestemd op het onderwerp van uw evenement.

Talrijke vakgebieden en talencombinaties

Onze tolken Oekraïens zijn speciaal opgeleid voor het simultaan-, fluister-, consecutief en gesprekstolken. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in een of meerdere vakgebieden, bijvoorbeeld recht, contracten, economie en handel of geneeskunde. Deze extra vakkennis is voor het tolken onmisbaar, want alleen een tolk die de materie beheerst kan datgene wat wordt besproken zonder problemen overbrengen en de klant tevreden stellen.

Behalve de tolk zelf levert tolkbureau TolkDirect ook de technische uitrusting voor het tolken. Mocht u deze apparatuur nodig hebben, laat dit dan weten aan onze projectmanagers. Zij zullen u adviseren over de techniek die u bij uw evenement nodig heeft.

Maak gebruik van de taaldeskundigheid van TolkDirect en stuur ons uw aanvraag voor uw volgende evenement. Onze projectmanagers geven graag antwoord op uw vragen en sturen u op verzoek graag meer informatie toe. Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail met uw wensen.

Wetenswaardigheden

Na Russisch en Pools is Oekraïens in grootte de derde Slavische taal. Het grootste verschil tussen de Slavische en Romaanse talen is de grafische weergave van de klanken, die in het Oekraïens worden weergegeven met cyrillische letters. Het Oekraïens is de officiële taal in Oekraïne en Transnistrië en wordt daarnaast gesproken in Wit-Rusland, Rusland, Kazachstan en Kirgizië.

Meer informatie:

Werkwijze

Kosten

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect