tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Regel een tolk in uw eigen regio Ons tolkbureau in Maastricht

Tolkbureau TolkDirect Maastricht

Tolk gezocht in Maastricht? Tolkbureau TolkDirect heeft zich ook gevestigd in het Zuidelijkste puntje van het land. Ook hier verzorgen we de meest uiteenlopende tolkopdrachten. Of u nu een tolk nodig heeft voor een handelsconferentie, een be√ędigde tolk wil inschakelen of een technische onderhandeling vlekkeloos wil laten verlopen in de regio Limburg: wij kunnen het voor u regelen.

De beste tolken

Tolkdiensten gezocht in Maastricht? TolkDirect is de juiste optie!
Vraag direct een offerte aan voor een professionele tolk!
Om u te verzekeren van een prettige samenwerking en een hoge kwaliteit mondelinge vertalingen werkt TolkDirect uitsluitend samen met de beste tolken. De tolken die aangesloten zijn bij ons tolkbureau hebben namelijk al jarenlange ervaring met het tolkberoep en worden daarnaast geselecteerd op hun professionaliteit en expertise. Ze beheersen hun vak en eventueel het vakgebied waarin zij gespecialiseerd zijn tot in de puntjes.

Onze service

Als u een tolk inschakelt bij TolkDirect willen we graag dat u zich hier verder geen zorgen meer over hoeft te maken. Of u nu op zeer korte termijn of juist voor langere termijn een tolk nodig heeft, of een op het oog lastige talencombinatie heeft: wij streven ernaar de juiste tolk voor u in te schakelen. Daarnaast kunnen wij ook ook audioapparatuur bij uw opdracht leveren en rekenen we hiervoor geen extra kosten.

Vrijblijvende offerte

U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een tolk door het offerteformulier op onze website in te vullen of door ons een e-mail te sturen. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd terecht bij onze projectmanagers. Zij zijn iedere werkdag via het volgende nummer telefonisch bereikbaar om u verder te helpen: 043-201 06 57.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect