tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Regel een tolk in uw eigen regio Ons tolkbureau in Leiden

Tolkbureau TolkDirect Leiden

Zoekt u een tolk in Leiden en omgeving? Dan bent u bij TolkDirect aan het juiste adres. Ons tolkbureau beschikt over tolken in de meest voorkomende talen, die professioneel opgeleid zijn en u van dienst kunnen zijn tijdens gesprekken. Zeker met het oog op de in Leiden gevestigde universiteit en het Leids Universitair Medisch Centrum kan het gebruik van een tolk in Leiden een eminente rol spelen bij de onderlinge communicatie.

Variatie en expertise van onze tolken

Tolk gezocht in Leiden? Ga naar TolkDirect!
De tolken van TolkDirect komen vanover de hele wereld. Vraag drect een vrijblijvende offerte aan!
Momenteel hebben wij ruim 1500 tolken (gecertificeerd en native speakers) in ons databestand, die ruim 150 talen spreken. Ons tolkbureau beschikt over een breed scala aan tolken, die niet alleen de gekozen taal perfect onder de knie hebben, maar bovendien een expert zijn in hun vakgebied. Hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat onze tolken ook diepgaande technische gesprekken probleemloos voor u kunnen vertalen in elke gewenste taal. Daarnaast hebben onze tolken voldoende praktijkervaring opgedaan. Het inschakelen van een tolk in Leiden betekend bovendien besparen op reiskosten.

Audioapparatuur

Zoekt u conferentietelefoons, geluidscabines en fluistersetjes voor een conferentie of vergadering? Ook dan kunt u bij TolkDirect terecht. Behalve dat wij tolken in dienst hebben, heeft u ook de mogelijkheid om via ons de gewenste audioapparatuur te regelen.

Contact opnemen met TolkDirect

Dankzij onze expertise zijn veel klanten u reeds voorgegaan. Wij kunnen u een individueel aanbod doen, dat geheel afgestemd is op uw behoeften. Indien u een offerte bij ons aanvraagt ontvangt u binnen een uur een passend aanbod. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een tolk in Leiden via volgend telefoonnummer: 071 808 01 74, of stuur ons een e-mail.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Den Haag - Rotterdam - Utrecht - Nijmegen
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect