tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Bosnisch

Bosnische tolken bij TolkDirect

Bij TolkDirect werken we samen met professionele Bosnische tolken die in de meest uiteenlopende situaties inzetbaar zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan een zitting bij de rechtbank, een omvangrijk congres of een zakelijk gesprek. Per situatie bieden wij u de tolk met de juiste specialisaties.

Bosnisch bij tolkbureau TolkDirect
Een tolk Bosnisch voor elke gelegenheid.
We kunnen u daarnaast verder helpen met verschillende tolktechnieken: de tolken met wie wij samenwerken, zijn opgeleid als consecutief tolk, als simultaantolk of als fluistertolk. Zo kunnen we er altijd voor zorgen dat de tolktechniek optimaal aansluit op uw situatie.

Bovendien leveren we bij TolkDirect een totaalpakket. Behalve een Bosnische tolk kunt u het boeken van apparatuur, zoals een fluisterset of een tolkcabine, ook aan ons overlaten. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen waardoor u tijd en geld bespaart!

De Bosnische taal

Het Bosnisch wordt door zo’n vier miljoen mensen gesproken. Ondanks dat er veel overeenkomsten bestaan tussen het Bosnisch, Servisch en Kroatisch, heeft Bosnisch zijn eigen identiteit. Dat maakt het cruciaal dat u de tolk inschakelt die de juiste taal beheerst. Bosnië beschikt over een uitgebreide industrie, wat zakendoen met Nederlandse partners aantrekkelijk maakt.

Contact

Wij informeren u graag verder over onze mogelijkheden bij TolkDirect. Neemt u vooral contact met ons op door het offerteformulier in te vullen, ons te bellen of te e-mailen. De informatie of offerte die wij u vervolgens toesturen, is uiteraard geheel vrijblijvend.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect