tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Arabisch

Arabisch bij tolkbureau TolkDirect

Het toenemende belang van de Arabische taal voor het bedrijfsleven in het Westen betekent meer vraag naar tolkdiensten naar en uit het Arabisch. Hiervoor kunt u terecht bij tolkbureau

Arabisch bij tolkbureau TolkDirect
Goed geregeld: de tolken Arabisch van TolkDirect zorgen voor succesvolle communicatie. Neem contact met ons op!
TolkDirect. Wij bieden u professionele tolken Arabisch voor afspraken bij de notaris, conferenties, bijeenkomsten, beurzen en andere evenementen. Stuur uw aanvraag naar ons toe voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Tolken Arabisch voor allerlei vakgebieden

Alle tolken van TolkDirect zijn zeer deskundig in hun taal- en vakgebied. Op die manier bent u verzekerd van een goede tolk in de meest uiteenlopende vakgebieden. Onze specialiteiten zijn onder meer techniek, recht, economie, geneeskunde, sport, biologie, chemie, kunst & cultuur en journalistiek. Geef in uw aanvraag aan welke taal en welk vakgebied u nodig heeft, dan zorgen wij voor de meest geschikte tolk.

Op verzoek worden onze klanten naast de tolk ook uitgerust met het technische materiaal voor de vertolking. Of er technische apparatuur nodig is, hangt af van de tolktechniek. Meer informatie hierover krijgt u via onze projectmanagers, die u graag per e-mail of telefonisch via Contact van dienst zijn. Klanten van TolkDirect houden tijd over voor andere dingen!

Wetenswaardigheden

Het Arabisch is een van de oudste overgeleverde talen. De taal is nog altijd erg belangrijk: wereldwijd hebben circa 320 miljoen mensen Arabisch als moedertaal. Dat is ongeveer evenveel als het aantal inwoners van Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal en het Verenigd Koninkrijk bij elkaar.

Meer informatie:

Werkwijze

Over ons

Kosten

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect