tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Vakgebieden Tolkenservice techniek

Technische tolkenservice van TolkDirect

Technische tolken zijn zeer gespecialiseerd en beschikken naast hun kwalificatie als tolk vaak ook over technische werkervaring die ze voor hun activiteiten als tolk hebben opgedaan. De tolkenservice TolkDirect biedt u daarmee een hoge kwaliteit vertolkingen voor een eerlijke prijs. Wij werken met alle talen en technische vakgebieden en stemmen onze diensten volledig af op uw wensen!

Technische tolken bij tolkenservice TolkDirect
Technische tolken vindt u bij tolkenservice TolkDirect. Vraag nu een offerte aan.

Als professioneel tolkenbureau hechten wij veel waarde aan een service op maat. Daarom krijgt u bij ons niet alleen de juiste tolk voor uw doeleinden, maar ook de benodigde technische voorzieningen. Onze projectmanagers houden bovendien altijd de reiskosten in de gaten, die wij voor u zo laag mogelijk proberen te houden. Als u uw communicatie zonder problemen wilt laten verlopen, stuur ons dan een aanvraag. Zo houdt u, net als alle andere klanten van TolkDirect, het hoofd vrij voor andere zaken.

Voorbeelden van de inzet van tolken in het vakgebied techniek:

Neem contact op met onze projectmanagers per e-mail of telefoon voor meer informatie of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het offerteformulier aan de rechterkant.

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect