tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Vakgebieden Notaristolken

Notaristolken

Wanneer u, als notaris, te maken krijgt met cliënten die de Nederlandse taal niet of niet volledig beheersen, wordt het al snel een hele opgave om duidelijk te maken wat er allemaal besproken is. Zeker omdat het ook nog over onderwerpen gaat, waar de cliënt zich niet dagelijks mee bezig houdt. In de moedertaal van de cliënt was het waarschijnlijk al lastig geweest, en in een vreemde taal wordt het al helemaal moeilijk voor uw cliënt.

Het komt bijvoorbeeld voor, dat er een koopovereenkomst van een woning gepasseerd gaat worden, maar dat de cliënt geen enkel idee heeft wat er allemaal in deze overeenkomst staat.

Beëdigde tolken notaris
Voor beëdigde tolken bij de notaris moet u bij ons zijn. Neem contact met ons op!

Om deze onduidelijkheden te voorkomen, is het in Nederland verplicht om een tolk in te schakelen die de taal van de cliënt spreekt. Naast het feit dat er een tolk wordt gekozen die de taal van de cliënt spreekt, zorgt TolkDirect er ook voor dat deze tolk het notarisjargon beheerst.

Tolken zijn namelijk gespecialiseerd in bepaalde onderwerpen/vakgebieden (bijvoorbeeld notariële vertalingen, vertalingen van bedrijfsgesprekken of vertalingen van oudergesprekken). Het is dus ook erg belangrijk om de juiste tolk bij de juiste opdracht te hebben. Voor een tolk die gewend is om oudergesprekken te vertolken, zetten wij niet in voor juridische diensten, omdat deze tolk de specifieke termen van het notariskantoor minder beheerst.

Bij TolkDirect wordt er daarom altijd goed gekeken naar het vakgebied, en welke tolk het beste bij de opdracht past. Daarnaast wordt er ook nog uitgezocht of er een tolk bij u in de regio beschikbaar is, om de reiskosten zo laag mogelijk te houden. Bij TolkDirect bent u aan het juiste adres!

 Beëdigde tolken TolkDirect
Neem contact met ons op!
Er is bij TolkDirect een netwerk van ongeveer 1500 tolken beschikbaar, die 150 verschillende taalcombinaties kunnen vertalen. Er is er dus altijd wel één beschikbaar die u kan helpen bij het communiceren met uw cliënt. Het is natuurlijk prettig en belangrijk om voor alle partijen de besproken gegevens duidelijk uitgelegd te hebben.

Beëdigde tolken

Wanneer er een tolk ingeschakeld wordt voor notariële aktes, is het sinds januari 2009 overigens ook verplicht dat deze tolken beëdigd zijn. Bij TolkDirect zijn alle tolken beëdigd, dus de meest geschikte tolk kan direct bij u aan de slag!

Komt het bij u op kantoor dus nog wel eens voor dat er een tolk nodig is bij gesprekken met cliënten? Heeft u een tolk nodig voor het verlijden van een hypotheekakte en leveringsakte, een testament of een huwelijksakte? Vraag dan vandaag nog een offerte aan, om te kijken naar de mogelijkheden die TolkDirect u kan bieden!

Neem telefonisch contact met ons op of e-mail voor meer informatie. U ontvangt dan razendsnel een vrijblijvende en voordelige offerte.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect