tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Vakgebieden Kick-off tolk

Een kick-off tolk van TolkDirect

Kick-off tolk van TolkDirect
Ook het team van TolkDirect heeft een kick-off. Zij helpen u ook graag aan een tolk! Neem contact met ze op.
Het jaar is bijna afgelopen en dat betekent vanzelfsprekend dat er ook weer een nieuw jaar aan gaat komen. Hoewel nog niet iedereen er aan wil denken, is januari op veel bedrijven een drukke maand. Zo zijn er nieuwjaarsrecepties en worden er doelen gesteld voor het nieuwe jaar. In veel gevallen wordt er aan het begin van het jaar dan ook een bijeenkomst georganiseerd waarin kort wordt teruggekeken op het vorige jaar en waarin vooruit wordt gekeken op het nieuwe jaar. Zo kunnen de doelen en nieuwe ideeën voor het komende jaar aan de orde komen. Het organiseren van een dergelijke bijeenkomst is niet altijd even gemakkelijk, helemaal niet als er verschillende nationaliteiten in het bedrijf aanwezig zijn. In dat geval is het namelijk verstandig om een tolk te regelen, die aanwezig is bij dit gesprek.

Het belang van een kick-off tolk

De kick-off tolk is erg belangrijk omdat u natuurlijk wilt dat iedereen exact weet wat er van komend jaar verwacht wordt en wat men moet doen. Voor een goede kick-off tolk kunt u bij TolkDirect terecht. Wij hebben de beste tolken in ons netwerk die ruime ervaring hebben met het tolken tijdens dergelijke bijeenkomsten en die zichzelf al meer dan eens bewezen hebben als vaardige tolk.

Contact

Vanzelfsprekend kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze projectmanagers zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar op een kantoor bij u in de buurt. Tevens kunt u bij hen een vrijblijvende offerte aanvragen. Dat doet u het eenvoudigst door het offerteformulier op onze website in te vullen of ons een e-mail te sturen met daarin uw aanvraag.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect