tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Vakgebieden Tolkenservice nationaal & internationaal recht

Juridische tolken en vertalers voor nationaal en internationaal recht

Het vakgebied recht is een van de oudste vakgebieden van het tolken en vereist vanwege de complexe materie een hoge mate van vakspecialisatie bij juridische tolken. De tolkenservice TolkDirect heeft jarenlange ervaring met de inzet van tolken voor nationaal en internationaal recht en biedt u professionele ondersteuning bij al uw vragen op het gebied van juridisch tolken.

Juridische tolken van tolkenservice TolkDirect
Juridische tolken vindt u bij tolkenservice TolkDirect. Neem contact met ons op!

Het tolkenbureau TolkDirect biedt vrijwel alle talencombinaties aan. Bovendien werken wij uitsluitend met professioneel opgeleide moedertaalsprekers, waardoor onze vertolkingen van eersteklas kwaliteit zijn. Voor gerechtsvertolkingen zetten wij be√ędigde tolken in, die van overheidswege officieel zijn bevoegd tot het tolken in de rechtszaal.

Of het nu gaat om rechtszaken gaat of om een afspraak bij de notaris, onze projectmanagers zorgen ervoor dat uw tolkopdracht zonder problemen wordt uitgevoerd. Op verzoek verzorgen wij ook de noodzakelijke technische voorzieningen op locatie. Stuur ons uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

Discretie staat bij ons voorop

Omdat het bij rechtszaken vaak om delicate kwesties gaat, bieden wij onze klanten aan om een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen. Wanneer u hierin interesse heeft, laat ons dit dan specifiek weten. Onze contactgegevens vindt u in de rubriek Contact.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2024 Tolkservice TolkDirect