tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Frans Zakendoen met Frankrijk

Zakendoen in Frankrijk

Wanneer u er over denkt om zaken te gaan doen in Frankrijk, dan heeft u er misschien ook al over nagedacht hoe u met de taalbarrière om zal gaan. Mocht u de Franse taal nog niet zo goed onder de knie hebben, dan kan TolkDirect misschien wel wat voor u betekenen!

Frans spreken

Succesvol ondernemen met TolkDirect in Frankrijk
Huur een tolk van TolkDirect in en maak uw ondernemingen in Frankrijk tot een succes!
In Frankrijk vindt men het belangrijk dat u een woordje Frans spreekt, of dat u het in ieder geval probeert. Met Engels komt u namelijk niet zo ver, omdat de Fransen dat over het algemeen zelf niet voldoende beheersen. Maar wilt u precies weten wat uw Franse zakenpartner tegen u zegt? Of wilt u duidelijk maken wat u bedoelt? Dan is het verstandig als er een tolk bij het gesprek aanwezig is. Deze tolk spreekt vloeiend de Franse taal en kan dit vertalen naar het Nederlands. Of omgekeerd, uiteraard.

De Franse cultuur

Naast het feit dat het handig is om een tolk te gebruiken voor de taalbarrière, zal de tolk ook een meerwaarde kunnen leveren op het gebied van de cultuur in Frankrijk. De tolk is namelijk opgeleid in of opgegroeid met de Franse taal, waardoor men ook veel van de cultuur afweet. Zo kan een tolk u wijzen op het nut van een zakenlunch in Frankrijk en op andere dingen waar u rekening mee moet houden tijdens het zakendoen.

De beste tolken vind je bij TolkDirect

Bij TolkDirect wordt er secuur gezocht naar de best passende tolk voor uw organisatie. Voert u bijvoorbeeld handel in tulpenbollen? Dan zal er gekeken worden of er, in het netwerk van 1500 tolken, een tolk beschikbaar is die verstand heeft van handel drijven in Frankrijk. Iedere tolk heeft zijn eigen specialisatie. Denkt u bijvoorbeeld aan technische tolken, bedrijfskundige tolken of tolken die aanwezig zijn bij juridische handelingen.

Contact

Wij van TolkDirect kunnen u dus goed van dienst zijn, wanneer u zaken gaat doen in Frankrijk. Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen of door te bellen met één van onze kantoren bij u in de buurt. We kunnen dan, samen met u, kijken welke mogelijkheden er voor uw wensen beschikbaar zijn! Mocht u direct een offerte willen ontvangen, dan kunt u ook een offerte aanvragen via onze website. Wanneer u uw wensen hierbij doorgeeft, kunnen we zo snel mogelijk een passende offerte naar u toesturen!

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Den Haag - Rotterdam - Utrecht - Nijmegen
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect