tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Portugees Zakendoen in Brazilië

Zakendoen in Brazilië

Wilt u handel gaan drijven in Brazilië? Of bent u hier al begonnen maar loopt u nog steeds tegen de taal aan? Dan is het een goed idee om eens contact op te nemen met TolkDirect. Het is ontzettend lastig om het Portugees onder de knie te krijgen. Misschien spreekt u de taal wel voldoende om er de dagelijkse boodschappen mee te kunnen doen; maar zaken doen in een vreemde taal is toch een heel ander verhaal. Ook kunt u er in Brazilië niet vanuit gaan dat iedereen Engels met u spreekt. Brazilianen hebben misschien wel Engelse les op school gehad, maar ze kunnen zich daarmee nog niet voldoende redden tijdens zakelijke gesprekken. En tijdens het zaken doen is het toch wel erg prettig dat u uw zakenpartner begrijpt en dat uw zakenpartner snapt wat u bedoelt!

Portugese tolken in Brazilië met tolkbureau TolkDirect
Bruggen bouwen in Brazilië doet u met een tolk Portugees van TolkDirect.
Een tolk van TolkDirect

Om deze taalbarrière te overbruggen, is het verstandig om een tolk in te huren. Ons tolkbureau heeft een netwerk beschikbaar van 1500 tolken, die samen goed zijn voor ongeveer 150 verschillende talencombinaties. In deze groep zit zeker wel een geschikte tolk die u kan helpen bij het vertalen van uw zakelijke gesprekken en teksten. Wij van TolkDirect zoeken altijd naar de meest ideale match voor u!

De cultuur van Brazilië

Behalve dat de tolk u kan helpen om de taalbarrière te overbruggen, kan hij of zij ook helpen om meer inzicht te krijgen in de cultuur van Brazilië. In Brazilië is het bijvoorbeeld haast onmogelijk om zaken te doen, wanneer u niet de beschikking heeft over een lokale partner. En dan is het ook nog heel belangrijk dat u goede vrienden wordt met deze lokale partner. Om deze basis te kunnen leggen, zal er veel gepraat en geluncht moeten worden om elkaar beter te leren kennen. En ook dan is het gebruik van een tolk een stuk handiger dan wanneer u alleen handen- en voetenwerk kunt toepassen.

Contact met TolkDirect

Bent u dus druk bezig met de voorbereidingen om naar Brazilië te gaan? Neem dan eens contact met ons op! Dan kunnen we altijd even kijken of we iets voor u kunnen betekenen. U kunt met ons contact opnemen door ons te e-mailen of door te bellen met één van onze kantoren. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen via onze website. Om een zo specifiek mogelijke offerte te ontvangen, ontvangen wij dan graag van u uw specifieke wensen.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect