tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Regel een tolk in uw eigen regio Ons tolkbureau in Rotterdam Tolk Turks in Rotterdam

Turkse tolk van TolkDirect in Rotterdam

De Turkse gemeenschap is een van de grootste niet westerse gemeenschappen in Nederland. Daarnaast zijn ze ook nog eens een van de ondernemendste bevolkingsgroepen in ons land. Grote kans dus dat ook u een keer zaken gaat doen met een Turk. Hoewel de meeste Turken prima Nederlands praten, komt het voor dat u een Turk treft die geen Nederlands spreekt of dat uw Turkse zakenrelatie vanuit Turkije naar Nederland komt om zaken met u te doen. Het is dan ook handig om tijdens besprekingen of afspraken met uw Turkse handelspartner een tolk aanwezig te hebben. TolkDirect kan hier voor zorgen.

Turkse tolk in Rotterdam van TolkDirect
Voor succesvolle communicatie bij zakendoen met Turken schakelt u een Turkse tolk van TolkDirect in!
Tolk Turks in Rotterdam

Wanneer u zaken doet met een Turk in bijvoorbeeld Rotterdam, dan is TolkDirect voor u de beste keuze. TolkDirect heeft namelijk een kantoor in Rotterdam en kan voor u op korte termijn een professionele en betrouwbare tolk Turks in Rotterdam regelen. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde tolken die de taal als moedertaal spreken of deze als tweede taal eigen gemaakt hebben. Daarnaast werken onze tolken al jarenlang in diverse bedrijfstakken dus ook professionele en werk gerelateerde gesprekken zijn geen probleem. Zo weet u zeker dat u vertaling professioneel en vlekkeloos verloopt.

Meer weten of een aanvraag doen?

Overtuigt van de kracht van een tolk Turks van TolkDirect? Onze project managers bespreken graag samen met u welke tolk er voor uw gesprek geschikt is. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen via de e-mail, maar ook direct telefonisch met ons kantoor in Rotterdam.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect