tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Vakgebieden Tolkenservice economie & handel

Tolken voor economie & handel

Tolkenservice TolkDirect - Economie & Handel
Wij bieden u tolkendiensten in het vakgebied economie & handel. Neem contact met ons op.
Het vakgebied economie & handel is een van de klassieke tolkbranches; hier worden doorgaans de traditionele talen Engels, Frans en Spaans aangevraagd. De laatste jaren is er bij tolkendienst TolkDirect echter ook een groeiende vraag naar tolken voor de talen Russisch, Chinees en Japans merkbaar. Wij bieden vrijwel alle talen en vakgebieden aan en leveren de talencombinatie die u wenst!

Als bureau voor professionele tolkendiensten begeleiden wij u van A tot Z, van aanvraag tot het zakelijke contract. Wij kunnen u vrijwel alle talencombinaties aanbieden, houden altijd rekening met de reiskosten die aan de inzet van tolken zijn verbonden en doen er alles aan om uw internationale communicatie zonder problemen te laten verlopen. U moet tenslotte het hoofd vrij houden voor andere zaken.

Binnen het vakgebied economie & handel verzorgen wij tolken die gespecialiseerd zijn in allerhande situaties en deelgebieden, bijvoorbeeld

Neem contact op met onze projectmanagers via e-mail of telefoon voor meer informatie of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het offerteformulier op onze website.

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect