tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Tsjechisch

Tsjechisch bij tolkbureau TolkDirect

Tsjechisch bij tolkbureau TolkDirect
Deskundig en betrouwbaar: tolken Tsjechisch van TolkDirect. Neem contact met ons op!
Sinds Tsjechië in 2004 lid is geworden van de EU is de vraag naar Tsjechische tolken gestegen. Tolkbureau TolkDirect komt aan deze vraag tegemoet en biedt u deskundige en ervaren tolken Tsjechisch voor uw evenement, bijeenkomst of conferentie. Stuur uw aanvraag naar ons toe voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Totaaloplossing: tolk en uitrusting

Bij tolkbureau TolkDirect vindt u alles onder één dak: naast de tolk kunt u bij ons ook terecht voor de technische apparatuur die de tolk nodig heeft, zoals microfoons, koptelefoons of cabines. Of u deze technische apparatuur nodig heeft, hangt ook af van de tolktechniek. Onze projectmanagers geven u hierover graag meer informatie. Neem contact met ons op per telefoon, per e-mail of via het aanvraagformulier aan de rechterkant.

Nog een pluspunt: we zijn thuis in vrijwel alle vakgebieden. Denk hierbij aan recht, contracten, techniek, geneeskunde, economie, politiek of kunst en cultuur. Laat ons in uw aanvraag weten welke taal en welk vakgebied u zoekt, dan verzorgen wij een tolk op maat. Ons motto luidt: klanten van TolkDirect houden tijd over voor andere dingen!

Wetenswaardigheden

Tsjechisch werd vroeger ook wel Boheems genoemd. Het wordt vandaag de dag gesproken door circa 12 miljoen mensen. Tsjechisch is de officiële taal van Tsjechië en een van de officiële talen van de Europese Unie.

Meer informatie:

Werkwijze

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Den Haag - Rotterdam - Utrecht - Nijmegen
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect