tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Meer over tolktechnieken Tolken in een tolkencabine

Tolken in een tolkencabine

Een tolk kan u op vele verschillende manieren terzijde staan. Zo kan een tolk werken voor grote groepen, maar ook voor een kleinere groep of zelfs individueel. Welke vorm van tolken het beste gebruikt kan worden, hangt af van de situatie. Soms wordt er getolkt in een tolkencabine. Wat is dit nu precies? En wat zijn de voordelen?

Tolken in een tolkencabine

Tolken in een tolkcabine met TolkDirect
Met tolken in een tolkencabine een speech verstaanbaar maken voor meerdere nationaliteiten: met TolkDirect kan het!
Tolkencabines worden vaak gebruikt wanneer er sprake is van een groot internationaal congres of een ander evenement waarbij vele diverse nationaliteiten aanwezig zijn. De tolkencabine staat meestal achter in de zaal en is volledig afgesloten van de rest van de zaal. De tolkencabine is dan ook geluidsdicht en de tolken die er in zitten, kunnen niet direct verstaan wat de spreker zegt. Dankzij technische apparatuur horen zij echter door een headset de toespraak en vertalen zij dit vervolgens direct naar de taal waarnaar ze aan het tolken zijn. Toehoorders in de zaal kunnen een taal kiezen waarin ze de toespraak willen horen en vervolgens ook een headset opzetten. Het tolken verloopt op deze manier behoorlijk simultaan. Groot voordeel van deze manier van tolken is dat het altijd rustig in de zaal blijft; geen fluisterende tolken of toehoorders die de tolk niet goed verstaan en de spreker hoeft ook niet telkens te stoppen.

Kies TolkDirect

Niet iedere tolk kan tolken in een tolkencabine. Er is ervaring, snelheid en punctualiteit vereist. De tolken die samenwerken met TolkDirect beschikken over deze expertise en hebben dat ook meer dan eens bewezen! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een tolk via het offerteformulier of door contact op te nemen met onze projectmanagers. Ook voor vragen en het verkrijgen van meer informatie kunt u bij hen terecht!

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Den Haag - Rotterdam - Utrecht - Nijmegen
Algemene Voorwaarden
© 2022 Tolkservice TolkDirect