tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Servisch

Servisch bij tolkbureau TolkDirect

Servisch bij tolkbureau TolkDirect
Slimme communicatie: tolken Servisch van TolkDirect. Neem contact met ons op!
In het kader van de Servische voorbereidingen op toetreding tot de Europese Unie is de vraag naar tolken Servisch gestegen. Tolkbureau TolkDirect komt aan deze vraag tegemoet. Wij verzorgen deskundige tolken Servisch voor een groot aantal evenementen, zoals afspraken bij de notaris, beurzen, congressen, vakbijeenkomsten of bedrijfsrondleidingen. Stuur uw aanvraag naar ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Tolk plus techniek

Klanten van TolkDirect houden tijd over voor andere dingen! Bij ons krijgt u namelijk op verzoek naast een kwaliteitstolk ook de technische apparatuur voor het tolken ter beschikking, bijvoorbeeld cabines, koptelefoons of microfoons. Of er technische apparatuur nodig is, hangt onder andere af van de tolktechniek. Onze projectmanagers geven u hierover graag advies. Neem contact met ons op via e-mail of per telefoon.

Tolkbureau TolkDirect is thuis in vrijwel alle vakgebieden, zoals recht, contracten, techniek, geneeskunde, economie, politiek of kunst en cultuur. Laat ons in uw aanvraag weten welke taal en welk vakgebied u zoekt, dan verzorgen wij een tolk op maat.

Wetenswaardigheden

Servisch behoort tot de Slavische talen en wordt tegenwoordig gesproken door circa 10 miljoen mensen. Het Servisch is een officiële taal in Servië, Bosnië-Herzegovina, Kosovo, Montenegro en een aantal gebieden in Kroatië.

Meer informatie:

Werkwijze

Kosten

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Den Haag - Rotterdam - Utrecht - Nijmegen
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect