tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Perzisch

Farsi bij tolkbureau TolkDirect

Het Perzisch, ook wel bekend als het Farsi, is de officiële taal van Iran, Afghanistan en Tadzjikistan en heeft daarnaast nog miljoenen moedertaalsprekers in Oezbekistan. De taal is een van de oudste talen ter wereld, al in de zesde eeuw voor Christus werd het Perzisch gesignaleerd. Vanwege de oudheid van de taal heeft deze enorm veel invloed gehad op de talen in het Midden-Oosten. Haar literaire invloed was ongekend door de verspreiding van het Ottomaanse Rijk, vooral daar waar geen Arabisch gesproken werd. Bij zaken doen met het Midden-Oosten is het daarom vaak van groot belang dat u zowel mondelinge als schriftelijke vertalingen paraat heeft. Bij tolkbureau TolkDirect bent u aan het juiste adres voor een deskundige mondelinge vertaler Perzisch.

Ervaren tolken

Farsi tolkbureau TolkDirect voor mondelinge vertalingen Perzisch
Onze professionele tolken Farsi staan voor u klaar. Vraag direct een offerte aan!
De tolken van TolkDirect hebben zich meermaals bewezen op de werkvloer. Dat houdt in dat zij over de nodige ervaring beschikken en hebben bewezen betrouwbaar te zijn. Dat is natuurlijk erg belangrijk, omdat de tolk de enige is die tussen u en uw (toekomstige) zakenpartner staat. Daarnaast heeft het merendeel va onze tolken zich gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Of u nu dus een medisch seminar vertaald wilt hebben, een Perzische bedrijfspresentatie wil bijwonen zonder omslachtige vertaalmachines of de communicatie tijdens uw onderhandelingen wilt versoepelen: TolkDirect heeft voor ieder vakgebied een gespecialiseerde tolk in huis.

Meer informatie en vrijblijvende offertes

Voor meer informatie kunt u gerust een kijkje nemen op onze website of contact opnemen met onze projectmanagers. Zij helpen u graag verder. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen via het offerteformulier of de e-mail. Onze projectmanagers streven er vervolgens naar u zo snel mogelijk een prijsopgave te sturen.


Meer informatie:

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect