tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Talen Nederlands

Nederlands bij tolkbureau TolkDirect

Nederlands bij tolkbureau TolkDirect
Succesvolle communicatie zonder zorgen dankzij tolken Nederlands van TolkDirect. Neem contact met ons op!
Het Nederlands is een Indo-Germaanse taal die vandaag de dag door circa 25 miljoen mensen wordt gesproken. Tolkbureau TolkDirect biedt u deskundige en ervaren tolken Nederlands voor uw meertalige evenement, bespreking of conferentie. Stuur uw aanvraag naar ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Optimale afstemming van vakgebied en talencombinatie

TolkDirect is thuis in talrijke vakgebieden, zoals recht, contacten, techniek, geneeskunde, economie, politiek of kunst en cultuur. Laat ons weten welke taal en welk vakgebied u zoekt, dan verzorgen wij een tolk op maat. In samenwerking met onze technische partners verzorgen we daarnaast ook de technische uitrusting voor uw tolk.

Mocht u vragen hebben, dan helpen onze projectmanagers u graag verder. Op verzoek sturen zij u ook meer informatie of een vrijblijvende offerte toe. Neem contact met ons op!

Wetenswaardigheden

Behalve in Nederland is Nederlands ook een officiële taal in België, Suriname en op Aruba, Sint-Maarten en Curaçao. Nederlands is daarnaast een officiële taal van de Europese Unie en van de Unie van Zuid-Amerikaanse Naties (UZAN of UNASUR).

Meer informatie:

Werkwijze

Kosten

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect