tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Regel een tolk in uw eigen regio Ons tolkbureau in Arnhem

Tolkbureau TolkDirect Arnhem

Tolk gezocht in de omgeving van Arnhem? Dan bent u bij TolkDirect aan het juiste adres. Wij hebben de beschikking over een uitgebreid netwerk met de meest diverse vertalers, zodat we altijd een vertaler kunnen vinden die bij uitstek geschikt is voor uw opdracht. Ons tolkenbureau biedt namelijk tolkdiensten aan in Arnhem, maar ook in de rest van het land.

Tolk gezocht in Arnhem? Tolkenbureau TolkDirect!
Wij kunnen u ook van de benodigde apparatuur tijdens een tolkopdracht voorzien!
Tolken met kennis van zaken

TolkDirect stelt hoge eisen aan de tolken waar het mee samenwerkt. We hoeven u natuurlijk niet uit te leggen dat dit alleen maar voordelig is voor u. Omdat we beschikken over een grote database met tolken in ontzettend veel talencombinaties, kunnen we u vrijwel altijd van dienst zijn. De tolken waar wij mee samen werken, hebben zich in het verleden meer dan eens bewezen en zijn dan ook zeer betrouwbaar. Bovendien weten ze waar ze het over hebben. Dat betekent dat ze niet alleen de talen waarin ze tolken tot in de puntjes kennen, maar ook nog eens de juiste kennis hebben over het vakgebied waarbinnen ze moeten tolken. Op deze wijze kan TolkDirect u altijd tolkdiensten op maat aanbieden. U mag er derhalve ook van uitgaan dat onze tolkdiensten van hoge kwaliteit zijn.

Projectmanagers

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, is er natuurlijk meer nodig dan alleen goede tolken. Voor al uw vragen, problemen of wanneer u meer informatie nodig heeft, kunt u terecht bij onze projectmanagers via het volgende telefoonnummer: 026-808 01 34. Zij helpen u graag verder. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kunt u doen via het offerteformulier op onze website of door ons een e-mail te sturen. Onze projectmanagers streven er dan naar u binnen een uur een prijsopgave te sturen.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Den Haag - Rotterdam - Utrecht - Nijmegen
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect