tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Regel een tolk in uw eigen regio Ons tolkbureau in Almere

Tolkbureau TolkDirect Almere

Ons tolkbureau in Almere
Kantoor Almere
Voor het regelen van een tolk in regio Noord-Holland en Flevoland kunt u het beste contact opnemen met onze projectmanagers van TolkDirect in Almere.

De adresgegevens van ons tolkbureau in Almere:

036-534 89 10

Rooseveltweg 11E
1314 SJ Almere

Naast het leveren van gekwalificeerde tolken met ervaring en het voorbereidingswerk van de tolken, is een goede begeleiding op de dag waarop getolkt moet worden ook van essentieel belang. Zeker als er door meerdere tolken simultaan getolkt wordt, op bijvoorbeeld een congres. Mocht u ook gedurende de gehele dag een gekwalificeerde medewerker van TolkDirect aanwezig willen hebben tijdens de tolksessies, dan is dat mogelijk!

Tolkbureau TolkDirect
Vraag via e-mail meer informatie aan over onze service op locatie.
Wij zorgen er dan voor dat naast de ontvangst ook al het overige regelwerk omtrent de tolken en uw gasten uit handen wordt genomen. Daarnaast heeft u dan een aanspreekpunt op locatie beschikbaar in geval van acute problemen.

Onze visie is dat elk bedrijf moet doen waar het goed in is en zich erop moet richten daarin de beste te blijven! Zodoende houden wij ons bij onze "core-business", namelijk het matchen van de beste tolk met uw project, of dat nu een meertalig congres is, of een gesprek op school.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect