tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Vakgebieden Juridische en medische tolken beschikbaar bij TolkDirect

Medische en juridische tolken

Tolkenservice TolkDirect zet tolken in voor verschillende vakgebieden. Wanneer u het Nederlands niet goed genoeg spreekt of begrijpt, is het essentieel dat u bij een belangrijk gesprek kiest voor een tolk. Bij gesprekken bij de arboarts, bij re-integratiegesprekken, gesprekken met arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen heeft u een professionele tolk nodig die voor beide partijen objectief de gesprekken kan vertalen.

Medische en juridsche tolkenservice
Stuur ons een e-mail voor een vrijblijvende offerte

Professionele tolken

Tolkenservice TolkDirect levert professionele tolken. Veel mensen nemen een familielid of vriend mee als tolk, maar bij een belangrijk en formeel gesprek is het evident dat er een professionele tolk bij het gesprek aanwezig is. Een professionele tolk brengt door zijn objectiviteit de woorden van beide partijen correct en zo neutraal mogelijk over. Een tolk vertaalt niet alleen, maar is ook op de hoogte van de cultuur van beide kanten en van de daarbij behorende gebruiken, gebaren en lichaamstaal. Mocht een vriendelijk gebaar in het Nederlands in een andere cultuur volkomen onvriendelijk overkomen, weet de tolk dat en kan hij de onduidelijkheid uitleggen en de situatie eventueel sussen. Door een tolk kunnen daarom misverstanden snel de kop in gedrukt worden.

Jurische en medische tolken letselschade bij TolkDirect.

Is uw client betrokken geraakt bij een bedrijfs- of verkeersongeval, maar beheerst de Nederlandse taal onvoldoende, dan is een tolk een must! Want hoe gaat je client in zo’n geval uitdrukken wat hij/zij exact heeft meegemaakt? De uitdrukkings-vaardigheden zijn immers beperkt. Daarom is het zo belangrijk om een professionele tolk in te schakelen. Wij van TolkDirect zetten regelmatig specialistische tolken in voor letselschaderegelingen, juridisch en medische gesprekken.

Dus heeft u of uw medewerker binnenkort een gesprek met een arbeidsdeskundige of met een verzekeringsarts? Neem dan contact op met de projectmanagers van TolkDirect. De tolken van TolkDirect zijn gecertificeerde tolken met ruime ervaring en zijn native speakers. Wij kunnen u daarom garanderen dat er altijd een geschikte tolk voor u is in onze database van ruim 1500 tolken. Wij selecteren niet alleen op taal, maar ook op regio, zodat er een tolk uit uw buurt u te hulp kan schieten. Dat scheelt u kosten en de tolk veel tijd.

Advies?

Wilt u meer informatie? Bel dan snel met ons kantoor. De projectmanagers van TolkDirect informeren u graag verder over de mogelijkheden. Zij geven u vrijblijvend advies over de tolkdiensten en de kosten.

Omdat een professionele tolk beroepsgeheim heeft, zal niks van uw gesprekken bij de arboarts of van uw re-integratiegesprekken de kamer verlaten.

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Den Haag - Rotterdam - Utrecht - Nijmegen
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect