tolkwww.tolkdirect.nldirect
Direct duidelijk, Direct succes!
Welkom Over ons Service Kosten Offerte Referenties Contact Meer informatie

Meer informatie Regel een tolk in uw eigen regio Ons tolkbureau in Rotterdam Tolk Farsi in Rotterdam

Farsi tolk van TolkDirect in Rotterdam

De wereld wordt steeds kleiner. Zeker in een culturele metropool als Rotterdam, waar culturen samensmelten en taalverschillen moeten worden overbrugt is er vaak behoefte aan een tolk. Gelukkig is er dan tolkbureau TolkDirect. Wij hebben tolken Farsi voor iedere situatie. Of u nu gaat zaken doen in één van de landen waar de Perzische talen gesproken worden of u een technische installatie moet gaan begeleiden of laat begeleiden aan of door iemand die het Farsi spreekt of bijvoorbeeld tijdens een juridisch proces een tolk Farsi nodig heeft: bij TolkDirect bent u aan het juiste adres.

Farsi tolk Rotterdam van TolkDirect
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een offerte aan bij onze projectmanagers!
Tolken op ieder vakgebied

Tolkbureau TolkDirect heeft een groot tolkenbestand met daarin de beste tolken. Deze hebben wij op kunnen bouwen doordat we al jarenlang actief zijn op de markt. Vanwege ons succes kunnen we hoge eisen stellen aan onze tolken. Naast uiteraard uitstekende kennis van beide talen, betrouwbaarheid en ervaring is de belangrijkste eis kennis van het onderwerp waarbinnen ze tolken. Vaak hebben onze tolken zich expliciet toegelegd op een bepaald ervaringsgebied. Dat betekent dat als u een tolk nodig heeft voor in de economie en handel, wij hier een expert voor inschakelen. Hetzelfde geldt uiteraard voor alle andere vakgebieden. Zo krijgt u net dat beetje extra!

Wat doet TolkDirect voor u?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet telefonisch contact op te nemen met onze projectmanagers. Zij staan u graag te woord. Voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte kunt u ook bij hen terecht. Vul het offerteformulier in of stuur ons een e-mail met daarin uw gegevens!

Tolken in heel Nederland: Almere - Amsterdam - Rotterdam - Utrecht
Algemene Voorwaarden
© 2023 Tolkservice TolkDirect